Rólunk

 

Mónus-Nagy Katalin vagyok a MoNa Woman kollekciók megálmodója. 2009-ben kezdtem a divattervezést, a MoNa Mama kismama kollekciók bevezetésével. A MoNa Mama - Pocakosan is Stílusosan webáruháza, Magyarországon az első online áruházak egyike volt. A MoNa Mama a divatot kedvelő, trendi kismamáknak kínál szebbnél-szebb modelleket, hogy a babavárás 9 hónapja is a divat jegyében teljen.

Az elmúlt öt év visszaigazolása alapján a MoNa Mama ruhákat megszerették a kismamák, nagyon sokan a baba megérkezte után is keresték modelljeinket. A hölgyek, anyukák körében egyre nőtt az igény a MoNa Mama stílusára, minőségre, egyedi fazonjaira.

2015. áprilisában végre megszülethetett a MoNa Mama kistestvére, a MoNa Woman, melynek számos modellje a MoNa Mama kínálatában is megtalálható, a MoNa Woman kollekció azonban számos egyedi, női modellel bővült.

Reméljük, hogy a MoNa Woman kínálata elnyeri tetszéseteket és ugyanúgy fogjátok szeretni, mint kismamáink és visszatérő vásárlónk a MoNa Mama ruhákat szeretik.

 

Köszönjük, hogy ellátogattál webáruházunkba, lájkolj minket Facebook oldalunkon is, hogy elsők között értesülj kedvezményeinkről, akcióinkról.

 

Kellemes nézelődést, örömteli, sikeres vásárlást kívánok!