Stílusvarázs

 

 

 

Szolgáltatások

 

MUST HAVE darabok - a Tökéletes Gardrób 

Közösen átbeszéljük, kialakítjuk az életkorodhoz, munkahelyedhez és egyéniségedhez leginkább illő Öltözködési Stílust. Ötleteket, tippeket adok a stílusos megjelenéshez, ruhatárad kialakításához, közösen megbeszéljük milyen darabokból és milyen színekből álljon ruhatárad alap modelljei.

Az alap darabok meghatározását követően közösenkiválogatjuk gardróbod legtutibb darabjait, átnézzük mely fazonok és színek maradhatnak és melyektől kell elbúcsúznod. Átbeszéljük az egyes modellek egymással kombinálhatóságát, ötleteket adok ruháid szettekbe rendezésére, listázzuk a beszerezendő modelleket, színeket.

A gardróbrendezés végén kitérünk a kiegészítőidre – táskák, ékszerek – melyek nagyon fontos szerepet töltenek be egy stílusos nő ruhatárában.

 

A szolgáltatás időtartama 3 óra

Ár: 30,000 Ft  

Az árak Budapesten és annak 20 km-es vonzáskörében érvényesek. Vidéki megbízások esetén a kiszállási díj további 5,000 Ft.

 

  

Shopping túra

A shopping túra keretében segítek beszerezni a gardróbrendezésed során meghatározott hiányzó „must have” darabokat, de kérheted segítségemet a gardróbrendezéstől függetlenül is, ruhatárad felfrissítése céljából, vagy egy-egy különlegesebb darab megtalálása végett (pl. speciális alkalmakra).

A shopping túrát mindig egy félórás beszélgetés előz meg, ahol átbeszéljük a vásárlás fő célját és megegyezünk a beszerezendő darabokról, színekről illetve meghatározzuk, a keretet melybe bele kell férned a vásárlások során.

Mint a MoNa Woman kollekciók tervezője, a shopping túra során – beleegyezésed esetén – megmutatom neked saját kollekcióm darabjait is. További üzleteket a Westend vagy Aréna területén látogatunk meg.

A szolgáltatás időtartama: minimum 2 óra

A szolgáltatás ára: 20,000 Ft (mely ár nem tartalmazza a megvásárolni szánt ruhák árát)

 

Home Shopping

Nincs kedved kimozdulni? Utálsz boltról-bolra járni, próbafülkékben öltözködni? Akkor Neked ajánlom a Home Shopping szolgáltatásomat, mely során az otthonodba viszem a szebbnél szebb ruhákat, kiegészítőket, táskákat. A Home Shoppingot előzetes egyeztetés előzi meg, amikor átbeszéljük, egyeztetjük milyen ruhadarabokra lenne szükséged, mi a méreted és milyen összegben szeretnél vásárolni. Az igényed szerint összeválogatott ruhákat otthonodba viszem, ahol közösen megnézzük és megvitatjuk mely darabok maradjanak és melyek mehetnek vissza a boltok polcaira.

A szolgáltatás időtartama: minimum 2 óra

A szolgáltatás ára: 20,000 Ft (mely ár nem tartalmazza a megvásárolni szánt ruhák árát)

 

 

 

Stílusvarázs fotósorozat

A Stílusvarázs fotósorozat keretében fantasztikus képsorokat készítünk rólad, melyek megvalósításában profi stáb áll a rendelkezésedre.

A fotósorozatok előkészületeként megbeszéljük, milyen témában készítsük el a képeket, egyeztetünk helyszínt, időpontot.

A helyszínen profi sminket és hajat kapsz, majd a segítségemmel összeállítjuk azt a 3 szettet, melyeket a fotózás során viselni fogsz. A ruhákat, kiegészítőket teljes egészében én biztosítom.

 

A szolgáltatás időtartama: minimum 4-5 óra

A szolgáltatás ára: 90,000 Ft