Vásárlási feltételek

Megrendelés  

 
Rendelj webáruházunkon keresztül vagy emailben a monawoman.hu@gmail.com 
címen. Szintén ezen az email címen várjuk kérdéseidet, véleményed termékeinkkel, szolgáltatásunkkal kapcsolatosan.    

Kérjük, hogy megrendeléskor adataidat pontosan add meg, a telefonszámodat pedig azért kérjük, hogy kiszállításnál az esetleges időpont egyeztetések miatt fel tudjunk hívni.

A rendelés beé rkezéséről a megadott email címre értesítést küldünk. Amennyiben nem kapsz visszaigazolást a rendelésről, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot az info@monamama.hu email címen, hogy ellenőrizhessük rendelésedet és elkerüljük az esetleges kellemetlenségeket.  

A megrendeléseket naponta lezárjuk, hogy a kívánt termékeket mihamarabb postázhassuk. A különböző napokon megrendelt cikkek egy csomagban történő szállítását ezért nem áll módunkban garantálni. 

 

Szállítás és fizetés Magyarországra

 

A megrendelt árut az általad megadott címre postázzuk, a megrendeléstől számított legfeljebb 10 munkanapon belül. Nagy kereslet esetén előfordulhat, hogy egyes termékeinkből hiány keletkezik, vagy teljesen kiürül raktárunk. Ebben az esetben emailen tájékoztatunk az esetleges készletfogyásról, vagy amennyiben lehetséges értesítünk, hogy a megrendelés egyes termékeit csak egy későbbi szállítással tudjuk teljesíteni. Ebben az esetben a későbbiekben, azaz második körben küldött csomag(ok)ért nem számítunk fel külön szállítási díjat.  

A megrendelt áruért kétféle módon:  postai utánvéttel: a csomag átvételekor készpénzben vagy banki átutalással. 

Utánvét:  A csomag átvételekor kell fizetni.

Banki átutalás:  A megrendelést követő 3 munkanapon belül kérjük teljesítsd az utalást. A megrendelt áru ellenértékének számlánkon történő jóváírását követő 7-10 napon belül küldjük a megrendelt árut. Banki átutalás esetén a közlemény rovatba kérjük tüntesd fel a megrendelés számát, melyet az általunk küldött megrendelés visszaigazolása emailben találsz.    

A banki átutalás részletei:Címzett: MoNa Brands Hungary Kft. OTP Bank Zrt.Számla szám: 11701004-20234849 

Az áru értékén felül a következő költségeket számítjuk fel: 


Szállítási költség:

20.000 Ft rendelési érték alatt utánvétes rendelés esetén 1.400 Ft

banki előre utalás mellett 900 Ft.  

20 ezer Ft felett a szállítási költséget átvállaljuk.

 

Figyelem! Amennyiben 20,000 Ft feletti rendelést követően, áru kerül visszaküldésre, pénz  visszafizetési kéréssel, és így a vásárlás értéke 20,000 Ft alá kerül, a pénzvisszatérítés során a szállítási költséget utólagosan szedjük be, az a visszautalandó összegből kerül levonásra. 

Áfás számla igénylése esetén kérjük, postai úton küldd vissza a csomagban található eredeti számlát a vevő nevének, címének feltüntetésével!  

Ezek az árak kizárólag Magyarországra történő kiszállítás esetén érvényesek. Amennyiben külföldre szeretnél kiszállítást kérni, kérlek előzetesen vedd fel velünk a kapcsolatot a monawoman.hu@gmail.com email címen.

 

Szállítás és fizetés Szlovákiába és Romániába

A megrendelt árut az általad megadott címre postázzuk, a megrendeléstől számított legfeljebb 10 munkanapon belül. Nagy kereslet esetén előfordulhat, hogy egyes termékeinkből hiány keletkezik, vagy teljesen kiürül raktárunk. Ebben az esetben emailen tájékoztatunk az esetleges készletfogyásról, vagy amennyiben lehetséges értesítünk, hogy a megrendelés egyes termékeit csak egy későbbi szállítással tudjuk teljesíteni. 

Szlovákiába és Romániába kizárólag az előzetes bank átutalással teljesített megrendeléseket áll módunkban kiszállítani.

A banki átutalás feltételei:  A megrendelést követő 3 munkanapon belül kérjük teljesítsd az utalást. A megrendelt áru ellenértékének számlánkon történő jóváírását követő 7-10 napon belül küldjük a megrendelt árut. Banki átutalás esetén a közlemény rovatba kérjük tüntesd fel a megrendelés számát, melyet az általunk küldött megrendelés visszaigazolása emailben találsz.    

A banki átutalás részletei:

MoNa Brands Hungary Kft.
IBAN: HU21 11701004-20234849 
SWIFT OTPV-HU-HB

Az áru értékén felül a következő költségeket számítjuk fel: 

 


Szállítási költség:

Szlovákiába: 3400 Ft

Romániába:  4800 Ft

 

 

Visszaküldési garancia magyarországi rendelés esetén    

 

Ha a kiszállított terméket bármilyen ok miatt nem találod megfelelőnek, a kiszállítást követő 15 napon belül küldd vissza címünkre: MoNa Brands Hungary Kft. 1137. Budapest, Katona József u. 3.    A csomagon mindenképp tüntesd fel, hogy MoNa Mama üzlet.

Felmerülő kérdések esetén e-mailen monawoman.hu@gmail.com készséggel állunk rendelkezésedre.  Kérjük, az árut egyszerű csomagként, „kísérőlevél belföldi postacsomaghoz” zöld színű nyomtatvánnyal, saját költségen add fel, a ruháknak megfelelő méretű dobozban, eredeti csomagolásban.

 

 

Figyelem! Pénz visszafizetési garancia csak sértetlen árura vonatkozik! Amennyiben az áru nem ilyen módon kerül visszaküldésre, kénytelenek vagyunk a visszautalandó összeget, az okozott kár mértéke szerint csökkenteni.


  

Utánvétes és portós csomagot nem áll módunkban átvenni. A csomagban feltétlenül küldd el a visszárulevelünket, ezen kérheted az áru cseréjét vagy ellenértékét.   A visszaküldött áru ellenértékét postai úton vagy banki átutalással küldjük el az áru beérkezését követő maximum 30 napon belül. 

A cserével illetve visszavásárlással kapcsolatban felmerülő csomagolási- és szállítási költségek, azaz az áru visszaküldésének költsége a vásárlót terhelik. A cserére kért áru kiszállításának költségét, első csere esetén és amennyiben a csere nem igényel pénzügyi rendezést, a MoNa Mama fizeti. Ismételt cserekérés esetén, vagy amennyiben a csere (már az első is) pénzügyi rendezést igényel, annak szállítási költségét, a vevő fizeti. Ennek összege megegyezik a normál kiszállítási díjunkkal.  

 

Kérjük, vedd figyelembe, hogy csere- vagy visszavásárlási lehetőség csak eredeti állapotának megfelelő, sértetlen, rendszeresen még nem használt termékekre érvényes! Minden egyéb vonatkozásban a 17/199 (II.5.) kormányrendelet irányadó.      

 


Visszaküldési garancia Szlovákia és Románia esetén    

 

Ha a kiszállított terméket bármilyen ok miatt nem találod megfelelőnek, a kiszállítást követő 15 napon belül küldd vissza címünkre: MoNa Brands Hungary Kft. MoNa Mama üzlet 1137. Budapest, Katona József u. 3.    A csomagon mindenképp tüntesd fel, hogy MoNa Mama üzlet.

Kérjük, hogy a visszaküldésről minden esetben emailen is értesíts bennünket a monawoman.hu@gmail.com email címen.

 

Felmerülő kérdések esetén e-mailen monawoman.hu@gmail.com készséggel állunk rendelkezésedre.  Kérjük, az árut ajánlott csomagként küldd,  a ruháknak megfelelő méretű dobozban, eredeti csomagolásban. 

A visszaküldés posta és szállítási költségét a megrendelő fizeti.

 

 

Figyelem! Pénz visszafizetési garancia csak sértetlen árura vonatkozik! Amennyiben az áru nem ilyen módon kerül visszaküldésre, kénytelenek és jogosultak vagyunk a visszautalandó összeget, az okozott kár mértéke szerint csökkenteni.

 

  

Utánvétes és portós csomagot nem áll módunkban átvenni. A csomagban feltétlenül küldd el a visszárulevelünket, ezen kérheted az áru cseréjét vagy ellenértékét.   A visszaküldött áru ellenértékét banki átutalással küldjük el az áru beérkezését követő maximum 30 napon belül. 

A cserével illetve visszavásárlással kapcsolatban felmerülő csomagolási- és szállítási költségek, azaz az áru visszaküldésének költsége a vásárlót terhelik. 

Kérjük, vedd figyelembe, hogy csere- vagy visszavásárlási lehetőség csak eredeti állapotának megfelelő, sértetlen, rendszeresen még nem használt termékekre érvényes! Minden egyéb vonatkozásban a 17/199 (II.5.) kormányrendelet irányadó.      

 

Adatvédelem     

A rendelés leadásakor kért személyes adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek át nem adjuk, és kizárólag belső statisztikai információk és kiértékelések  készítéséhez használjuk fel (életkor, lakóhely szerinti megoszlás, stb.).  Ezen adatok segítik munkánkat, amennyiben ezeket megadod, megköszönjük.